Ge en gåva

Hjälp oss hjälpa de socialt utsatta i våran stad Uppsala

Det du inte längre behöver blir till stor glädje för någon annan. Vi tar emot möbler, lampor, tavlor, kläder, skor, väskor, accessoarer, textilier, husgeråd, porslin, sportsaker, elektronik, böcker och mycket mer. Så länge det är helt, rent och i säljbart skick tar vi emot det. Dina gåvor säljs sedan i våran fina second hand butik och blir till glädje för den nya ägaren. Vinsten av försäljningen används sedan för att hjälpa de socialt utsatta i Uppsala.

Tack alla trogna givare.

Skänka pengar
Bankgiro: 830-6805
Swish: 1236649552

Hur gör jag för att skänka?

Om du vill skänka något så kom in med gåvorna till butiken. Har du däremot många eller stora saker använd gärna varuinlämningen som du hittar på baksidan av butiken. Tryck på dörrklockan till vänster om porten så kommer det snart personal som hjälper dig. Tänk på att det du skänker måste vara helt, rent och i säljbart skick. 

Inlämningstider
Måndag - Fredag: 8:30 - 18:45

Lördag: 11:00 - 17:45

Sortering

De flesta av gåvorna som skänks lämnas personligen in av givaren. Men Helping Hand hämtar även större och skrymmande gåvor hemma hos givare flera gånger per vecka. Gåvorna som vi får in sorteras sedan och värderas. Det mesta går sedan ut för försäljning i våran butik. Sakerna som inte kommer ut har inte tillräckligt hög kvalitet för att möta våra kunders efterfrågan. De sakerna skickas istället till organisationen Human Bridge som har ett stort arbete i tredje världen. Lär mer om Human Bridge arbete här.

Hämtning?

Har du inte själv möjlighet att lämna in dina möbler, kontakta oss så kommer vi och hämtar dem åt dig. Om vår personal bedömer att gåvorna inte går att sälja tackar vi nej till gåvorna på plats.

Boka hämtning
Använd formuläret nedan eller ring till oss i butiken.
Telefon: 018-431 50 10

Boka hämtning