Second Hand butiken

Sedan 2015 har second hand butiken Helping Hand befunnit sig i Boländerna. Med en butiksyta på 1300m² är Helping Hand en av Uppsalas största second hand butiker. Vi har olika avdelningar för att göra det lättare för dig som kund att hitta det du söker. Personalen finns där för att hjälpa dig hitta rätt, så behöver du hjälp är det bara att fråga. Helping Hand är en second hand som hjälper Uppsala.

Café

Välkommen in till vårat mysiga cafe på Helping Hand. Här kan du njuta av riktigt gott fika i våran fina café del eller varför inte ute i solskenet. Caféet har en härlig retrokänsla över sig och är avskärmad från restan av butiken för att du ska kunna avnjuta ditt fika i lugn och ro. Vi serverar gott kaffe, te och kalla drycker tillsammans med bland annat nygräddad toast, biskvier och glass. Välkommen in till oss. 

Vårat utbud

På Helping Hand finns det något för alla, då vi har ett brett utbud. För den modeintresserade har vi accessoarer och en stor klädavdelning. För dig som vill göra om hemma har vi avdelningar för möbler, lampor, tavlor, mattor, textilier, mm. Behöver du något nytt till köket har vi porslins- och husgerådsavdelningen. Gillar du att läsa har vi en bok- och tidningsavdelning, med både svensk och engelsk litteratur. Behöver du elektronik, verktyg eller kontorsgrejer har vi även det. För barnen finns det många fina leksaker, spel och puzzel. Kom in och fynda det här och mycket mer på våran fina second hand butik. 

Bolandsgatan 17

Uppsala

Helping Hand ligger i Boländerna i närheten av IKEA. Med stor parkering, bra bussförbindelser och cykelbana från centrum så är det lätt att ta sig hit oavsett färdmedel.