mobirise.com

Gåvor

Hjälp oss hjälpa

Vi tar gärna emot: möbler, lampor, tavlor, kläder, skor, väskor, accessoarer, textil, husgeråd, porslin, sport, elektronik, böcker ... helt enkel det mesta som är i gott skick.


De flesta gåvor som Helping Hand får lämnas personligen in av givaren. Flera gånger i veckan hämtas även större och skrymmande gåvor hemma hos givaren. Gåvorna sorteras och värderas. Det mesta går till försäljning i butiken. Det som inte håller den höga kvalitet som våra kunder efterfrågar skickas till exempelvis Estland och Lettland via organisationen Human Bridge.


Det du inte längre behöver, blir till glädje både för den som köper det och för den som får hjälp genom vinsten som försäljningen ger.

Tack alla trogna givare.


Hur gör jag för att ge?

Kom in med gåvorna till butiken. Har du med mycket, använd gärna varuinlämningen på baksidan av butiken. Tryck på dörrklockan bredvid porten så kommer personal och hjälper dig.


Inlämningstider

Mån - Fre: 8:30 - 17:30

Lör: 11:00 - 16:30

Hämtning

Om du inte har möjlighet att leverera dina möbler, kontakta oss så kommer vi och hämtar det. Om vår personal bedömer att gåvorna inte går att sälja tackar vi nej till gåvan på plats.


Ge pengar

Bankgiro: 830-6805

Swish: 1236649552